2010'DA ZAYIFLIYACAĞIM



2010'DA ZAYIFLIYACAĞIM

2010 Yılına girdiğimiz şu dakikalarda yeni yılın tüm islam alemine, tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, akrabalarıma ve aileme sağlık, mutluluk getirmesini Yüce Allahımdan dilerim.
2009 Yılının son gününü kardeşimin dudulludaki evinde geçirdim. Yeni yıla eşimle, çocuklarımla, kardeşim Ahmet ve eşi Neslihanla birlikte girdim. Bol bol sağlık dileklerinde bulundum ama kilolu olmamın sanki daha ileriki yıllarda sağlığımda bazı sorunlar doğurabileği kanısına vardım. Bu nedenle 2010 yılında zayıflamaya karar
verdim.


 Bu kararımda eşim, kardeşim ve eşi bana destek olmaya söz verdiler. Onların desteğini karşılıksız  bırakmayacağım. Sizlerdende destek bekliyorum. 2010 yılında kilolarımdan kurtulup normal bir kiloya gelirim inşaallah.



Kardeşimin eşi Neslihan sağolsun tamamı diyet yemeklerinden oluşan bir sofra hazırlıyarak kilo vermemde bana verdiği destek sözünü yerine getirdi. Muhteşem sayılabilecek lezzette ve sunumda bir sofra hazırlıyarak hem gözlere hemde midelere tam bir ziyafet verdi. Gelinim Neslihanda yemek konusunda uzman sayılır. Bilgi ve tecrubelerini oda bir yemek bloğu hazırlıyarak herkesle paylaşıyor. 

2010 Yılını, Allah izin ve fırsat verirse tamamı diyet yemeklerinden oluşan bir menü ile geçireceğim. Verdiğim her kiloyu sizlerle paylaşacağım. Kilo verirken bahçemden hazırlıyacağım özel kilo verdiren yöntemlerimdende bahsedeceğim. Sizlerde göreceksiniz yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde bu obeziteden kurtulacağım.

Sevgi ve saygılarımla.