ÇOK ŞÜKÜR



ÇOK ŞÜKÜR
     Anneciğimin ameliyatı çok şükür başarılı geçti. Annem şu anda çok iyidir. Yaklaşık altı yedi aydır ameliyat için gün bekliyorduk. Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinden onbeş gün önce gün verildi ve annem 11 Aralık cuma günü hastaneye yatırıldı. Hastanede çok çeşitli tetkikler yapıldı. 3 defa kan alındı, 6 şişe serum verildi ve nükleer tıpta ultrason çekildi. Herşey normal olunca 14 Aralık Pazartesi günü saat 16'da ameliyathaneye alındı.

     Tam 2,5 saat ameliyathane kapısında öldük öldük dirildik. 18,30'da annemi ameliyattan çıkardılar çok şükür ameliyat çok başarılı geçmişti. Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Zafer Utkan Bey ve ekibine  teşekkürlerimizi sunuyoruz.


     Annem 73 yaşında, bugüne kadar sayısız ameliyatlar geçirdi; ama en çok bu ameliyatında korktuk. Boğazda bulunan paratroidlerinin alınması gerekiyordu. Kemik erimesinin, halsizliğinin ve daha bir çok hastalığının sebebi olarak gösterilen paratroidler aslında anneme görünürde hiç bir ağrı sızı yapmıyordu; ama bahsettiğim hastalıkları yapıyordu.


     Hastaneden, ameliyattan çıktıktan hemen bir gün sonra taburcu olduk. Çünkü Prof. Dr. Zafer Utkan Bey annemi çok iyi gördü . Biz de hemen İzmit Yuvacık ta bulunan evimize geldik şen ve neşeli bir şekilde. Herkes çok mutluydu. Bursa'dan, İstanbul'dan, İzmit'ten akrabalarımız geçmiş olsuna geldiler; gelemeyenler telefonla ulaştılar. Herkese çok teşekkürlerimizi sunuyoruz; Çok sağolsunlar, varolsunlar...
       Sevgi ve saygılarımla... 
       Fuat Gencal


                   
                          Ameliyathane önünde, İzmit, 14. 12. 2009


    



.